Välj brytskydd med magnetlås som klarar slitage och står emot inbrott

Det tar bara några minuter att bryta upp ett elslutsbleck. 

Ändå är det vad som oftast planeras när man bygger flerbostadshus.

Brytskydd med magnetlås är ett bättre inbrottsskydd, dörrens livslängd ökar och du får en snygg lösning som smälter in i dörrmiljön.

Ladda ner broschyr om magnetlås och brytskydd

Varför brytskydd med magnetlås?

Inbrottssäkert

Med inbyggda magnetlås blir brytskydden en stabil och säker lösning som står emot inbrottsförsök.

Driftsäkert

Med brytskydd blir dörrarna och låsen underhållsfria, och livslängden på dörrarna ökar. ​

Kostnadseffektivt

Att skicka ut en låssmed efter varje inbrottsförsök är ekonomiskt ohållbart. Att projektera en sådan här lösning från början ökar hela fastighetens kvalitet och sparar pengar i längden.


​Läs mer i vår broschyr.


 Se boende och före detta polis Marcus Lundgren berätta om inbrotten och hur brytskydden 
​blev den enkla lösningen på problemet.

Ladda ner vår broschyr om brytskydd.


Här läser du bland annat om:

Hur brytskydden stoppar inbrott

Vad ett magnetlås är

Varför magnetlås är att föredra framför elslutbleck

Vad du bör tänka på inför beställning


  • Genom att fylla i din email godkänner du att ta emot marknadsutskick från CDVI Nordic AB."Med våra brytskydd med magnetlås säger vi att livslängden på dörrarna är 10 år. Men eftersom vi byter ut elslutsbleck mot magnetlås eliminerar vi rörliga delar som annars skapar slitage. Vi stadgar även upp dörrbladet med brytskyddet. På grund av det anser vi att livslängden är längre än 10 år.”


Tobias Olsson, produktchef på CDVI Nordic AB.

tobias.olsson@cdvi.se

+46 (0)709-20 62 23


Kundcase:  Bostadsrättsförening Fabriksparken 

​När brytskydden med magnetlås installerades på bostadsrättsföreningen entrédörrar upphörde inbrotten. De boende kunde äntligen pusta ut. 
​Nu vill Marcus, boende i föreningen och före detta polis, dela sin erfarenhet. "Den här lösningen rekommenderar jag högt och varmt." 


Med brytskydd upphörde inbrotten
Marcus visar hur låskolvarna såg ut efter ett inbrott innan de fått upp brytskydden.


Inbrott så gott som varje helg

Inbrotten blev vardag för de boende. Den före detta polisen Marcus förstod att något måste förändras. Att skicka ut en låssmed för att laga trasiga låskolvar och skeva dörrar var helt enkelt inte hållbart. Han blev därmed drivande för att få föreningen att montera brytskydd. Idag kunde han inte vara mer nöjd: "Inbrotten har upphört," säger han.


Med brytskydd från start hade inbrotten aldrig skett

Även om det gick snabbt och lätt att installera skydden med magnetlås på redan existerande dörrar i föreningen menar Marcus att det hade varit bäst om rätt sorts lås var planerade redan när husen byggdes: ”Lösningen borde vara bestämd långt innan husen är på plats för även om vi har brytskydd här i etapp 1 och inbrotten har upphört, saknas det till exempel i etapp 2, dit jag ska flytta snart.”


Han menar att det visar tydligt på bristerna med att implementera den här lösningen i efterhand: ”Jag ska försöka hyra cykelplats här i etapp 1, för annars vet jag att min cykel är stulen inom en vecka om den står i ett förråd med elslutsbleck när jag flyttat.”


Ladda ner broschyr om magnetlås och brytskydd